Sluiten

Gebakken selderij-aardappelmix

1 kleine knolselderij, in plakken van 1 cm dik

500 g vastkokende aardappelen

olijfolie

peper en zout

1/2 tl komijn, gemalen

1/2 tl korianderpoeder

1 tl mosterd

Sausje: 

4 el yoghurt

2 el mayonaise

1/2 el fijngehakte muntblaadjes

een mespuntje zout.

Kook de plakken selderij en de aardappelen in ruim water met zout in ongeveer 8 min bijna beetgaar. Laat afkoelen en snijd zowel de selderij als de aardappel in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan of hapjespan en voeg er de specerijen aan toe. Bak de blokjes aan alle kanten goudbruin. Serveer met het frisse yoghurtsausje, een gebakken kaasburger of andere vegetarische burger en een kleine salade.

Variatie met pompoen en vis:

Gekookte selderijblokjes, aardappelblokjes en pompoenblokjes bakken en serveren met gebakken ui ringen en stukjes gekookte of gebakken witvis, evt gegarneerd met geraspte wortel en peterselie.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen