Sluiten

Grapefruit met venkelsalade

1 grapefruit

1 kleine venkelknol

Dressing:

1 el citroensap

2 el mayonaise of crème fraîche

1 el yoghurt

peper en zout

4 venkelzaadjes, fijn geplet

Snijd de venkel in heel fijne reepjes. Pel de grapefruit en snijd met een mesje het vruchtvlees uit de velletjes en in stukjes. Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar en meng deze met de stukjes venkel en grapefruit. Als u meer van een zachte salade houd kunt u de venkelstukjes ook eerst even blancheren en laten uitlekken voor gebruik.

Variatie super de luxe met zalm:

Schep de salade mooi op schaaltjes, leg er reepjes gerookte zalm op en versier met een toefje crème fraîche met dille of peterselie.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen