Sluiten

Eenvoudig appeltoetje

4 dl Odin-Appelsap

1 grote appel

1/2 el maïzena of aardappelmeel

kaneel

Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in kleine stukjes. Kook de appelstukjes 10 min in appelsap tot ze zacht zijn. Strooi er kaneel over en bind het vocht met met water aangelengde maïzena of aardappelmeel. Heerlijk om zo, of met yoghurt, kwark of vla er bij, als toetje te eten. Zowel warm als koud lekker

Variatie met griesmeel: Kook een half kopje griesmeel in appelsap met stukjes appel en eventueel rozijnen en kaneel tot een lekkere griesmeel appel pap. Blijf regelmatig roeren. U heeft geen maïzena nodig want de griesmeel is het bindmiddel.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen