Sluiten

Kerriekokos paksoi

2 kopjes (basmati)rijst

1 struikje paksoi

evt 1 appel, in kleine stukjes gesneden

1 ui, gesnipperd

een scheutje olijfolie

1 tl kerrie

50 g cashewnoten

30 g santen (ingedikte kokosmelk)

1 el sojasaus

cayennepeper en zout

Kook de rijst met een snufje zout gaar. Fruit ondertussen ui in olie en voeg er de noten, kerrie en eventueel de appelstukjes aan toe. Voeg de santen toe, roer het mengsel goed om. Laat de santen oplossen en voeg beetje bij beetje, al omscheppend de fijngesneden groente toe. Laat de groente heel even meebakken. Maak op smaak met peper, zout en sojasaus. Serveer de kerriekokos groente met de rijst.

Variatie met mango of met banaan:

Voor een exotisch getinte schotel bakt u stukjes mango mee met ui, kerrie, noten en groente.

Extra lekker met in een koekenpan gebakken banaan bestrooid met gemalen kokos er bij geserveerd.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen