Sluiten

Broccoli met mozzarella

350 g broccoli, in stukjes

zout

2 gedroogde tomaten in olijfolie, in fijne reepjes gesneden

1 klein mozzarella kaasje, in blokjes gesneden

een scheutje olijfolie

kruidenzout

2 el pijnboompitten

Kook de broccoli beetgaar in water met een snufje zout en laat uitlekken. Meng er de mozzarella stukjes en gedroogde tomatenreepjes door, giet er een scheutje olijfolie over en bestrooi met een beetje kruidenzout en de pijnboompitten. Laat het geheel nog even goed doorwarmen op een laag pitje op het fornuis of in de oven.

Variatie met feta:

Houdt u meer van de zoute pittige smaak van feta, dan kunt u de mozzarella vervangen door feta.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen