Sluiten

Mix met maïs en bonen

300 g wortel, in kleine stukjes evt 1 prei stengel of ui, in smalle ringen 

2 tenen knoflook, gesnipperd

2 maïskolven, gekookt

1 potje gekookte zwarte (of andere) bonen

2 tl Mexicaanse kruiden

zout evt mespuntje chilipeper

scheutje olie evt tomatenpuree of tomatensaus evt fetakaas naar smaak

Bak wortel, prei of ui en knoflook in olie, voeg kruiden en chilipeper toe en laat even goed bakken. Voeg een klein scheutje water toe. Laat de groente beetgaar stoven. Snijd de maïskorrels van de gekookte maïskolven en voeg deze toe aan de groenten. Laat de gekookte bonen in een zeef uitlekken alvorens deze toe te voegen en laat het geheel door en door warm worden. Maak op smaak met zout. Voeg naar wens tomatenpuree of tomatensaus en eventueel verbrokkelde fetakaas toe. Serveer dit gerecht met rijst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen