Sluiten

Ovenschotel met knolselderij en ui

1 knolselderij 

gehakt naar smaak, gebakken

1 flinke ui, in ringen gesneden

3 el tomatenpuree

peterselie, dille en/of selderijblad, gehakt

1 ei

2 dl yoghurt

peper en zout

15 g boter

Maak de selderijknol schoon, snijd ze in plakken van ongeveer 1 cm dik en kook ze in een laagje water in korte tijd beetgaar. Neem een ingevette ovenschaal en leg afwisselend in laagjes op elkaar: knolselderij, tomatenpuree, ui, kruiden en gehakt. Klop ten slotte yoghurt met ei, peper en zout en giet dit over de schotel en verdeel er klontjes boter over. Zet het gerecht ongeveer een half uur in een voorverwarmde oven op 180°C. Lekker met gekookte aardappelen of aardappelpuree.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen