Sluiten

Kleurige koolsalade met een notig accent

1/8 rode kool, heel fijn geschaafd

1 stronkje witlof, fijngesneden (besprenkelen met citroensap)

1/2 rode appel (elstar of santana) ongeschild in kleine stukjes (besprenkelen met citroen)

1/2 bloedsinaasappel, in stukjes

1/2 mango in blokjes

35 g walnoten of al omschuddend geroosterd in een droge koekenpan

1 handje verse koriander en munt.

olijfolie, sesamolie

balsamico azijn

ahornsiroop sap van een 1/2 citroen

Meng de fijngesneden groente met het fruit en de noten

Voor de dressing.

maak een dressing van 2 el olijfolie sesamolie, 1 el balsamico, 1 el ahornsiroop en het sap van een citroen en giet dit over de salade. Dit kan ruim van te voren, daar wordt ie alleen lekkerder van. Bestrooi met de verse kruiden.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen