Sluiten

Zomerse bietengazpacho met bramen en watermeloen

Mooi rood is niet lelijk..... Prachtig gekleurde bieten met fruit gazpacho. In een glas of mooi in een diep bord geserveerd met een klodder mascarpone en geraspte chocola erover. Soep als dessert : in dit geval een goed idee !

  1. bieten gazpacho met bramen

100 ml bietensap

125 g bramen

25 g frambozen 

125 g (water)meloen

7 muntblaadjes

5 basilicum

1 cm vers geraspte gember

1/2 citroen

1 tl honing

2 el mascarpone

1 tl kardemom

25 g pure chocolade

Doe het bietensap, de bramen, watermeloen, munt, basilicum en gember in een blender. Mix alles goed door elkaar tot het een gladde structuur heeft (kan eventueel ook met een staafmixer). Voeg het sap en de rasp van de citroen toe aan en zet de blender nog kort aan. Meng de mascarpone, kardemom en honing door elkaar. Serveer de bietengazpacho in diepe borden met een schep van de mascarpone en geraspte pure chocolade erover.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen