Sluiten

Preitaart met rozijnen en kaas

350 g prei

100 g geraspte kaas

2 eieren

0,6 dl yoghurt

80 g tarwebloem

40 g rozijnen

25 g boter of margarine

1 tl kerrie

1/2 el bouillonpoeder evt peper en zout

2 el paneermeel

Bak de prei met kerrie in boter of margarine en laat een beetje afkoelen. Meng eieren, yoghurt, bouillonpoeder en evt peper en zout. Meng geraspte kaas met bloem en rozijnen en meng dit vervolgens met het yoghurt eimengsel. Roer nu de prei erdoor. Vet een springvorm in, bestrooi met paneermeel en schep het taartmengsel hierin. Bak de prei taart ongeveer 35 tot 45 min in een voorverwarmde oven op 200°C. Serveer met een frisse salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen