Sluiten

Snelle bloemkoolschotel

pasta (penne) voor 2 personen

1 bloemkooltje, in kleine stukjes gesneden

peper en zout

1 dl crème fraîche

1 tl (of meer) mosterd 100 g (of meer) geraspte kaas evt 1 of 2 tomaten, in plakjes gesneden

Kook de bloemkool en de pasta (eventueel samen in een pan) in water met zout beetgaar en giet deze af. Roer crème fraîche, mosterd, de helft van de geraspte kaas en peper en zout door elkaar. Meng dit door de pasta met bloemkool. Leg er plakjes tomaat op en strooi er de overige kaas over. Serveer direct of zet het gerecht in een vuurvaste schotel even onder de grill of in de oven om door te laten warmen tot de kaas mooi goudbruin is.

Variatie met kruiden en kappertjes:

Maak de schotel op smaak met knoflook, stengeluitje, oregano en/of basilicum en meng er een aantal eetlepels kappertjes door.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen