Sluiten

Patisson gevuld met groenten

1 patisson

1 stukje broccoli of bloemkool

1 kleine prei

1 teentje knoflook

30 g pijnboompitten

Snijd een kapje van de patisson af en kook de patisson in 15 min gaar in water. Hol de patisson uit met een lepel. Snijd de stukken patisson vruchtvlees in kleine stukjes en bak ze in olie samen met in stukjes gesneden broccoli of bloemkool, prei en knoflook. Rooster de pijnboompitten even in een koekenpan en meng ze door het groentemengsel. Schep het mengsel in de uitgeholde patisson. Serveer de gevulde patisson met pasta en met geitenkaas gevulde paprika.

Variatie met feta en olijven:

Meng door het groentemengsel een aantal in stukjes gesneden olijven en verbrokkelde feta.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen