Sluiten

Pastasalade met olijven en tonijn

pasta voor 2 personen, penne of fusilli

1/2 el citroensap

1 el olijfolie

2 gedroogde tomaten in olie

60 g zwarte olijven (zonder pit)

1 el kappertjes

3 ansjovisfilets

1 klein blikje tonijn in olie

1 geroosterde paprika

1 el basilicum

peper en zout

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop het citroensap en de olie door elkaar. Giet de pasta af en roer de dressing erdoor. Pureer de tomaten (met de olie), olijven en kappertjes met een staafmixer. Giet de ansjovis en de tonijn af als u een minder olierijke salade wenst. Verdeel de vis in stukjes (ansjovis kleinsnijden). Snijd de paprika’s in hele kleine stukjes. Meng het olijvenmengsel, de ansjovis, tonijn en paprika door de pasta. Breng op smaak met zout en peper en strooi basilicum eroverheen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen