Sluiten

Lasagneschotel met yoghurt

1 bos snijbiet of paksoi of 1 Chinese kool, gesneden–1 flinke ui, gesnipperd–scheutje olie–6 tot 9 lasagnabladen–2,5 dl. yoghurt–1/2 dl. slagroom–1 ei–2 tenen knoflook, geperst–kruidenzout–1 tot 2 theel. basilicum –1 tot 2 theel. oregano –100 g oude kaas, geraspt–1/2 kopje brood- of beschuitkruimels–

Stoof de groente met ui in olie gaar. Klop de yoghurt met room, ei, knoflook, kruidenzout, basilicum en oregano. Neem een ruime schaal en leg er een laagje groente met ui in. Strooi er een beetje geraspte kaas en kruimels over. Leg er een laag lasagne plakken op en schep hierop weer groente. Giet er een scheutje van de yoghurtsaus over, strooi er kaas en kruimels over en leg er weer een laagje lasagne op. Druk de plakken goed aan en leg hierop de rest van de groente, een scheutje saus en kaas met kruimels. Leg de laatste plakken lasagne op het geheel. Druk ze goed aan en giet er de overige saus op. Bestrooi met het laatste restje kaas en kruimels. Zet de schaal ongeveer 45 min in een voorverwarmde oven op 200°C.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen