Sluiten

Feestelijk gevulde pakketjes

4 velletjes bladerdeeg

200 g groenselderij, in heel kleine stukjes of 200 g venkel, in heel kleine stukjes

1 uitje fijn gesnipperd

scheutje olijfolie

peper en zout

150 g brie, blauwe kaas of camembert

1 el pijnboompitten 

Bak ui met groenselderij of venkel in olie. Voeg peper, zout en pijnboompitten toe en laat iets afkoelen. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de helft van het aantal bladerdeeg plakjes op een ingevette bakplaat, leg in het midden van elk plakje kleine stukjes kaas en schep er een deel van het groenten mengsel op. Leg de overige plakjes bladerdeeg als dekseltje op de belegde plakjes en druk de randjes met een vork goed op elkaar. Bak de pakketjes 20-30 min in de oven tot ze goudbruin zijn.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen