Sluiten

Biefstuk met witlofsalade

1 biefstukken

1/2 doosje met kastanjechampignons

1/2 kg vast kokende aardappelen

375 g sperziebonen

spekblokjes

375 g witlof

augurken zoetzuur fijn gesneden

appel in blokjes gesneden

pikante kaas geraspt

mayonaise

kerrie en zout en peper

Bak de biefstuk rosé in een pan met gezouten roomboter. Bak de kastanjechampignons mee serveer ze bij de biefstuk. Kook de aardappels, snij ze in partjes en bak ze in de koekenpan. Blancheer de sperzieboontjes en serveer deze met uitgebakken spekblokjes. Snijd de witlof klein. Maak mayonaise aan met kerrie en voeg eigen kruiden naar smaak toe. Meng de witlof met de augurk, appel, kaas en mayonaise.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen