Sluiten

Venkel met perzik en sinaasappel

1 venkelknol

scheutje olie

1/2 tl venkelzaadjes (of 1 anijsblokje) evt 1 el honing

2 perziken, geschild en in stukjes gesneden 

sap van 1 sinaasappel

1 el citroensap

peper en zout evt venkelgroen of muntblaadjes

50 g gemengde noten, grof gehakt

Snijd de venkel in stukjes en bak ze een paar minuten met venkelzaadjes in olie. Voeg sinaasappelsap, perzikstukjes, citroensap en honing toe. Laat het geheel 10 minuten op een laag pitje stoven. Maak op smaak met peper en zout. Garneer het gerecht eventueel met fijn venkelgroen of met fijngehakte munt. Rooster de gehakte noten in een droge koekenpan en strooi deze bij het serveren over de groente.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen