Sluiten

Spitskool met tofu of spekreepjes

400 g spitskool of paksoi, in smalle reepjes gesneden

een scheutje olijfolie

150 g gezouten tofu, in reepjes gesneden of 75 g ontbijtspek, in reepjes gesneden

1 tl kerrie

peper en evt zout evt 250 g perziken en/of aardbeien

Kook rijst gaar. Bak de gezouten tofu of het ontbijtspek in olijfolie met kerrie en voeg na een paar minuten de spitskool of paksoi toe. Roerbak de groente met tofu of spek totdat de groente beetgaar is. Schep er de gekookte rijst door en maak op smaak met peper en eventueel zout. Schep voor een extra fris en verrassend gerecht de (gewassen en) in stukjes gesneden vruchten door de groenteschotel en serveer meteen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen