Sluiten

Bloemkoolsoep met feta

  1. Bloemkoolsoep met feta

1 kleine bloemkool, in kleine stukjes

1 ui, gesnipperd

1 teen knoflook, fijngesneden

scheutje olie

3/4 liter water

1 bouillonblokje

1 tl gemalen koriander

1/2 tl komijn

peper

75 g verbrokkelde fetakaas

2 el fijn geknipte bieslook


Fruit ui met knoflook in olie en voeg er de bloemkool aan toe. Roerbak de bloemkool even mee en voeg dan water, bouillonblokje, komijn en koriander toe. Laat de groente gaarkoken en schep een grote lepel ervan apart in een kom. Pureer de soep en voeg daarna de apart geschepte groente er weer aan toe. Voeg bieslook, feta, peper en evt zout toe en serveer de soep met een salade en stokbrood (met tapenade van olijven) erbij.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen