Sluiten

Paksoi met bonen in tomatensaus

1 struikje paksoi, in reepjes

1 ui, in ringen

1 teen knoflook, geperst

scheutje (zonnebloem)olie

300 g gekookte witte bonen in tomatensaus of kikkererwten met tomatenpuree of saus

peper en zout

1 tl tijmblaadjes

2 el kappertjes en of zilveruitjes

Fruit ui en knoflook in olie en voeg er de reepjes paksoi aan toe. Voeg na 5 min de tijm, kappertjes en of zilveruitjes en bonen of kikkererwten met saus toe. Laat het geheel door en door warm worden en maak op smaak met peper en zout. Lekker met rijst of gierst.

Variatie met champignons:

Bak in stukjes gesneden champignons met ui en knoflook en voeg er de bonen of kikkererwten en overige ingrediënten behalve de paksoi, aan toe. Stoof de paksoi apart in een andere pan en voeg voor het opdienen de paksoi toe aan het champignonmengsel.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen