Sluiten

Schotel met Indonesische kruiden

400 g broccoli, in kleine stukjes 

1/2 vers of ingelegd pepertje, fijn gesneden

1 ui, gesnipperd

scheutje olie om in te bakken

1 tl Indonesische kruiden

1 klein blikje tonijn

1 el ketjap

gemengde rijst voor 2 personen

Blancheer de groente in 5 min beetgaar in kokend water en laat de groente uitlekken in een vergiet. Fruit ui en stukjes peper in de olie en voeg na een paar minuten de geblancheerde groente toe. Roerbak het geheel 5 min met de kruiden en voeg de ketjap en stukjes tonijn toe. Kook ondertussen de rijst gaar en serveer deze met de gekruide schotel of schep de rijst door het mengsel en laat de smaken een kwartiertje in de rijst trekken.

Variatie met andere groente:

Gebruik bloemkool, paksoi of bijvoorbeeld sperziebonen in plaats van broccoli.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen