Sluiten

Stamppot Romeinse sla met sprouty

1/2 kropje Romeinse sla

1/2 bakje sprouty

1 uitje, in smalle ringen evt 2 el bieslook, fijn geknipt

700 g aardappelen 

een klontje boter 

peper en zout 

1 dl melk 

1 teen knoflook, geperst evt 100 g salami, in kleine blokjes

Was de Romeinse sla in koud water en laat ze uitlekken. Blancheer de sprouty een paar minuten in kokend water. Kook de aardappelen, giet ze af en stamp ze fijn. Voeg boter, peper en zout toe en roer de melk erdoor. Snijd de Romeinse sla in smalle reepjes en schep dit met de sprouty door de hete aardappelpuree. Schep de salami stukjes, ui ringetjes, bieslook en knoflook erdoor en breng op smaak met peper en zout.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen