Sluiten

Knoflookkaassaus

3 tenen knoflook, geperst

scheutje zonnebloemolie

30 g Parmezaanse kaas, geraspt 

30 g boerenkaas of Emmentaler, geraspt 

2 dl droge witte wijn

2 dl water of melk

1 (groenten) bouillonblokje evt peper en zout

2 el tarwebloem

Fruit de knoflook in olie en voeg er de wijn, bouillonblokje(s) en het water of de melk aan toe. Breng het vocht aan de kook en bind het met met water aangelengde bloem. Blijf roeren en voeg beetje bij beetje de geraspte kaas toe tot de kaas opgelost is en de saus mooi glad is. Breng indien nodig op smaak met peper en zout. Lekker bij venkel, prei, paksoi, wortel, savooiekool, spitskool of zilversteel en een gekookte graansoort zoals bijvoorbeeld gekookte rogge, rijst of gierst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen