Sluiten

Pasta met prei of spitskool

400 g spitskool, in reepjes gesneden of 400 g prei, in stukken van 1 cm

1 ui, gesnipperd evt 1 wortel, in kleine stukjes

scheutje olijfolie

1 teentje knoflook, geperst

2 tl Italiaanse kruidenmix

150 g brie of camembert (of andere kaas)

pasta voor 2 personen evt geraspte kaas

Stoof de groente(n) met ui, een scheutje olijfolie, knoflook en Italiaanse kruidenmix in ongeveer een kwartier beetgaar. Kook ondertussen de pasta in ruim water gaar met zout. Giet de pasta af en roer er een scheutje olijfolie door. Snijd de kaas in kleine stukjes en meng deze goed door de pasta. Voeg de groenten toe en schep het geheel een paar maal goed door elkaar. Serveer direct of maak er een ovenschotel van:

Schep het mengsel in een ovenschaal, strooi er eventueel geraspte kaas over en laat een half uur in een voorverwarmde oven op 180°C staan tot er een mooi goudgeel korstje op zit.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen