Sluiten

Verrassend gemengde salade

300 g rode bieten

1 flinke ui, in ringen

2 el azijn

200 g venkel, in stukjes

1 appel, in stukjes

1 sinaasappel, in stukjes

25 g walnoten evt fijn geknipte bieslook

Dressing:

scheutje olie

scheutje azijn of citroensap

1 el mosterd

peper en zout

Schil de bieten en snijd ze in schijfjes of blokjes. Kook de bietenstukjes met de gesneden ui ongeveer een half uur in water met azijn. Giet de bietjes met ui af en laat ze afkoelen. Snijd de venkel in heel fijne stukjes of rasp de venkel op een grove rasp. Hak de walnoten grof en meng nu alle ingrediënten door elkaar. Klop de dressing en meng deze door de salade. Laat een kwartiertje staan om de dressing goed in te laten trekken.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen