Sluiten

Pasta met kleurige groentenmix

1 ui, gesnipperd

2 tenen knoflook, geperst

1 kleine wortel, in kleine stukjes

150 g groenselderij of prei, in stukjes 

1 potje doperwtjes of verse kapucijners

100 g tempeh, in kleine stukjes

2 el sojasaus

mespuntje sambal

3 el tomatenpuree

1 tl Italiaanse kruidenmix

pasta voor 2 personen

kruidenzout

Marineer de tempeh een kwartiertje in de sojasaus met sambal. Kook de pasta in ruim water met kruidenzout beetgaar. Roerbak tempeh, ui, knoflook en wortel 5 min in olijfolie. Voeg groenselderij of prei toe en bak dit nog 5 min mee. Voeg een scheutje water, tomatenpuree en Italiaanse kruidenmix toe en laat de groenten verder gaar stoven. Voeg de doperwtjes of kapucijners toe, laat door en door warm worden en serveer deze groentemix over de pasta.

Variatie met vis: Laat de tempeh weg. Gebruik een blikje tonijn of andere vis en meng deze op het laatst met de doperwten door de groentemix.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen