Sluiten

Knolselderijfrietjes met sausje

400 g knolselderij

zonnebloemolie om in te bakken of frituren

kruidenzout

sausje:

1/2 dl yoghurt

3 el mayonaise

peper en zout naar smaak

2 tenen knoflook, geperst

1 tl gedroogde pepermuntblaadjes

Snijd de knolselderij in plakken van 1 cm dik. Schil de plakken en snijd ze in frietjes. Roerbak deze in olie of frituur ze in de frituurpan. Bestrooi met een weinig kruidenzout. Meng ondertussen de ingrediënten voor het sausje met een garde door elkaar. Serveer de frietjes met de frisse yoghurt-mayonaisesaus en bijvoorbeeld gekookte rijst en dhal (linzenmoes).Deze frietjes zijn een heerlijke combinatie met falafelballetjes.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen