Sluiten

Rode kool met tutti frutti

500 g rode kool, fijn gesneden

100 g tutti frutti (gedroogd fruit: pruimen, appeltjes, rozijnen en abrikozen)

2 laurierbladeren

3 jeneverbessen

3 kruidnagels of kruidnagelpoeder 

1/2 tl kaneel

evt 1/2 tl gemberpoeder

1 dl appel of sinaasappelsap

2 el citroensap of azijn

peper en zout

evt maïzena

Week de tutti frutti een uur in 1 tot 2 dl water. Stoof de rode kool met appel of sinaasappelsap, citroensap of azijn, laurierblad, jeneverbes, kruidnagel, gemberpoeder, kaneel, peper en zout in 20 tot 30 min gaar. Kook ondertussen de tutti frutti 5 tot 10 min in het weekwater. Roer de tutti frutti door de gestoofde rode kool. Bind eventueel het vocht met maïzena.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen