Sluiten

Koolraap met kokos

1 kleine koolraap, in blokjes gesneden

1 uitje, gesnipperd

scheutje olie

4 el gemalen kokos

een handvol rozijnen

1/2 tl gemalen koriander

1 tl kerrie of kurkuma

1/2 tl gemberpoeder

snufje kaneel

een snufje nootmuskaat

een scheutje tamari (sojasaus)

peper en zout

Fruit de ui in olie en voeg er de koolraap blokjes en specerijen aan toe. Voeg na een paar minuten een scheutje water toe en laat de koolraap in ongeveer 15 min beetgaar stoven. Voeg rozijnen, kokos en een scheutje tamari toe en laat nog 5 min op een laag pitje staan stoven. Maak het geheel op smaak met peper en zout. Serveer met gemengde rijst of bulgur en bijvoorbeeld geroosterde pinda’s of hazelnoten.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen