Sluiten

Hutspot met kaas

400 g wortel, in stukjes gesneden

200 g ui, gesnipperd

2 tenen knoflook, fijn gesneden

400 g aardappelen, in stukken gesneden

scheutje olie

100 g oude kaas geraspt

1 tl paprikapoeder

peper en zout

evt peterselie of tijm

evt een kopje gekookte rogge

Kook de aardappel met wortel en zout in ongeveer 15 min gaar. Fruit de ui samen met de knoflook. Stamp van aardappel met wortel een stamppot en schep de gebakken ui en knoflook door de stamppot. Roer beetje bij beetje de geraspte kaas door deze hutspot. Maak op smaak met peper en zout. Deze hutspot is extra lekker met verse fijn geknipte peterselie of tijm en gekookte rogge op het laatst erdoor geroerd.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen