Sluiten

Zuurkoolsoep

  1. Zuurkoolsoep

1 ui

3 el. boter 

100 g zuurkool 

1 tl. kummel 

1/2 tl. koriander 

1 aardappel 

3/4 liter bouillon 

peper en zout

evt. 1 dl. witte wijn 

1 teentje knoflook 

2 sneetjes geroosterd brood


Snipper de ui en fruit deze in boter. Voeg de zuurkool, de kruiden en de in stukjes gesneden aardappel toe en laat dit even meebakken. Voeg bouillon en evt wijn toe en laat dit 10 min koken. Snijd het brood in dobbelsteentjes. Pers de knoflook en fruit deze in wat boter, voeg het brood toe en bak dit goudbruin. Maak de soep op smaak met peper en zout. Bestrooi de soep met gebakken brood stukjes.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen