Sluiten

Marjannes bonenschotel

250 g gedroogde bruine bonen

2 grote uien, gesneden

klontje boter

250 g aardappelen, in dobbelsteentjes

evt 1 kleine appel, in stukjes

verse bieslook, fijn geknipt

peper en zout

scheutje azijn

een kropje sla

dressing: olie, azijn, peper en zout

Zet de bruine bonen een nacht in de week. Kook de volgende dag de bonen in het weekwater in ongeveer een uur beetgaar. Fruit ondertussen de uien in boter zacht en voeg ze met de aardappelblokjes en eventueel appelstukjes bij de bruine bonen. Laat het geheel nog ongeveer een kwartier doorkoken tot ook de aardappelstukjes goed gaar zijn. Voeg een scheutje azijn, bieslook, peper en zout naar smaak toe.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen