Sluiten

Roerbakschotel met cashewnoten

150 g prei, in ringen gesneden

150 g kool, gesneden

evt roosjes broccoli of een zakje taugé

2 sjalotten of 1 ui, in ringen

olijfolie

peper en zout

en scheutje sojasaus

80 g cashewnoten 

evt een plukje gemengde kiemen, gewassen

Verhit de olie in en wok een of ruime pan en bak de cashewnoten ongeveer 5 min. Schep de cashewnoten uit de pan en zet ze apart. Doe alle groenten (behalve de gemengde kiemen) in de pan en roerbak ze tot ze beetgaar zijn. Meng er dan de gebakken cashewnoten, peper en zout, evt de kiemen en een scheutje sojasaus naar smaak door. Geef er gekookte gierst, bulgur of een ander soort.

Gebruik overige groenterestjes voor een heerlijke maaltijdsoep. Maak bijvoorbeeld een bonen of linzensoep met groenten.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen