Sluiten

Taartje met Romeinse sla

400 g Romeinse sla

scheutje olijfolie

4 of 5 blaadjes bladerdeeg

100 g oude (geiten)kaas, geraspt

3 el kwark

2 of 3 eieren

peper en zout

Was de groente en laat ze goed uitlekken. Snijd ze in reepjes van ongeveer een centimeter breed en laat heel even in een pan op laag vuur slinken. Giet vrijgekomen vocht af. Verwarm de oven voor op 200°C. Beleg een ingevette springvorm of ovenschaal met het bladerdeeg. Druk de randjes goed aan elkaar. Klop de eieren los met kwark, peper en zout en meng er de geraspte kaas door. Schep de groente in de taartvorm en giet er het eimengsel over. Bak het hartige taartje ongeveer een half uur tot drie kwartier in het midden van de oven.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen