Sluiten

Rode bietjes met witte bonen

400 g rode bieten

1 ui, gesnipperd

scheutje olie

1 potje witte bonen in tomatensaus of 1 potje gekookte kikkererwten of linzen

een handvol rozijnen

scheutje azijn

2 kruidnagels, fijngemalen

sap van 1 sinaasappel

1 el verse tijm of 1 tl gedroogde tijm

evt salami, in kleine stukjes gesneden

Fruit ui in olie en voeg kruidnagel toe. Schil de bietjes en snijd ze in kleine blokjes. Voeg ze met het sinaasappelsap aan de ui toe en kook ze in ongeveer 15 min gaar. Voeg nu alle overige ingrediënten toe in een ruime pan en schep de massa een paar maal om. Laat het geheel nog even goed doorwarmen en serveer er gekookte aardappel, gierst of rijst bij.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen