Sluiten

Feestelijk voorafje met zalm en kiwi

1 klein kropje sla

100-200 g zalmfilet

1 kiwi

1 el olijfolie

marinade: 

1 el wijnazijn

1 tl honing

1 klein vers chilipepertjes, in smalle ringetjes

Dressing:

2 el olijfolie

2 el wijnazijn

1 tl honing

zwarte peper, vers gemalen

Snijd de zalmfilet in kleine stukjes. Maak een marinade van de azijn, chili pepertje en honing. Leg de stukjes zalm een half uur in de marinade en keer ze na een kwartier een keer om. Schil de kiwi en snijd ze in stukjes. Verhit olie in een pan en bak de gemarineerde zalmstukjes een paar minuten tot ze gaar zijn. Was de sla en snijd of scheur ze in kleinere stukken. Leg op ieder bord een paar blaadjes sla. Maak de dressing van de ingrediënten. Drapeer kiwi stukjes en de zalmstukjes op de sla en druppel er de dressing over.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen