Sluiten

Andijvie met brie

1 krop andijvie

een klontje boter

150 g (geiten)brie, in plakjes gesneden

2 beschuiten (of paneermeel)

evt een handvol walnoten, gehakt

zout

Was de andijvie en snijd de groente in smalle reepjes. Stoof de andijvie in boter met een snufje zout beetgaar. Leg boven op de andijvie in plakjes gesneden brie en laat de andijvie met brie met het deksel op de pan staan tot de brie gesmolten is. Rooster de walnoot stukjes in een droge koekenpan. Verkruimel de beschuit of neem paneermeel en meng het kruim in de koekenpan met de stukjes walnoot. Strooi het kruimelmengsel over de andijvie met brie en serveer meteen. Heerlijk bij gekookte aardappelen, rogge of bijvoorbeeld boekweit.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen