Sluiten

Kruidenzuurkool met ananas

kruidenzuurkool

6 ringen ananas met sap (uit pot of blik)

1 ui, gesnipperd

olie

een handje rozijnen

evt vers geraspte gember

evt tofu of spekjes naar smaak

Laat de kruidenzuurkool uitlekken. Houd u niet van de kruidensmaak dan kunt u de zuurkool eventueel in een vergiet onder de kraan afspoelen. Fruit ui in olie en voeg de uitgelekte kruidenzuurkool toe. Snijd de ananas in kleine stukken en voeg deze met het vocht aan de zuurkool toe. Voeg een handvol gewassen rozijnen toe en schep alles door elkaar. Houd u van extra pittig dan kunt u ook vers geraspte gember toevoegen. Laat het geheel met een deksel op de pan ongeveer 20 min zachtjes stoven. Bak eventueel tofu of spek en voeg dit op het laatst aan de zuurkool toe.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen