Sluiten

Groenselderij speciaal

1 kleine bos groenselderij

6 gedroogde tomaten, in reepjes (of uit een potje met olijfolie)

1 knoflookteentje, geperst

1 ui, gesnipperd

een scheutje olijfolie 

en handje pinda’s

2 dl kant en klare pindasaus

Was de groenselderij en snijd de groente in schijfjes van een paar centimeter. Roerbak de groenselderij met knoflook en ui ongeveer 5 min in olie. Voeg een klein scheutje water en de gedroogde tomatenreepjes toe. Laat het geheel ongeveer 10 min op een klein pitje staan sudderen. Rooster de pinda’s in een grote droge koekenpan en warm de pindasaus op. Serveer de groenselderijschotel met rijst en pindasaus. Strooi de geroosterde pinda’s er over.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen