Sluiten

Portobellasaus

portobella’s, in kleine stukjes gesneden

1 (rode) ui, fijngesnipperd

2 tenen knoflook, geperst

een klontje boter

1 bouillonblokje of bouillonpoeder

3 dl melk

1 dl slagroom

1/2 el maïzena of een ander bindmiddel

verse tijm en basilicum peterselie of selderij naar smaak

peper en zout

Stoof de portobella’s met ui en knoflook een paar minuten in boter en voeg dan de bouillon, melk en slagroom toe. Laat het geheel ongeveer 10 min op een zacht pitje staan koken en bind de saus dan met aangelengde maïzena of een ander bindmiddel. Voeg fijngehakte tijm, basilicum, peterselie en/of selderij toe en maak op smaak met peper en zout. Serveer deze saus bijvoorbeeld bij aardappelen met andijvie en/of een salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen