Sluiten

Camembert muffins

Voor 12 tot 16 muffins

250 g bloem 

1 1/2 el bakpoeder 

250 ml haverdrank

2 eieren 

1/2 el chili poeder

3 takjes verse rozemarijn of 1 el gedroogde rozemarijn

125 g camembert

6 stengels snijbiet of 500 g grove spinazie bladeren

80 g prosciutto crudo

zout en peper

Verwarm de oven voor op 180°C. Zeef de bloem in een kom. Klop de eieren los en doe dit samen met de haverdrank, bakpoeder, rozemarijn en chilipoeder bij de bloem en roer alles goed door elkaar. Snijd de camembert en snijbiet redelijk grof en roer dit door het muffin mengsel. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Doe een eetlepel van het mengsel in een muffin vormpje, scheur een stuk van de prosciutto en leg deze op het mengsel, schep er weer een eetlepel van het camembert mengsel op en sluit af met nog een stukje prosciutto. Vul zo alle muffin vormpjes tot de kom leeg is. Bak de cakejes in twintig minuten gaar.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen