Sluiten

Kabeljauw met een gratin van paprika

50 g kabeljauw met vel per persoon

Voor de paprika gratin:

1 sneetje gedroogd brood

1/2 paprika

1/2 theelepel koriander poeder

1/2 eetlepel olijfolie

peper en zout

bak de licht gezouten kabeljauw op het vel halfgaar. Leg ze daarna met de huidkant naar boven in een ingevette ovenschaal. Verkruimel het brood en voeg de in stukjes gesneden paprika, korianderpoeder en olijfolie en peper en zout naar smaak toe. Maal tot een grove puree en verdeel dit over de stukken kabeljauw. In de oven op ongeveer 180-200 graden tot het gratin mooi bruin is. Serveer er een heerlijke salade bij en bijvoorbeeld aardappelpuree. Ook lekker met grove spinazie even gewokt met wat knoflook en een uitje

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen