Sluiten

Gepofte aardappel met kaas roomsaus

2 nicola aardappelen

50 ml.spelt cuisine(kookroom)

75 g brie

10 g peterselie

1/2 tl gemalen chilli vlokken

peper en zout

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verpak de aardappelen ieder in aluminiumfolie en leg ze in een ovenschaal. Zet ze een uur in de oven. Bereid ondertussen de saus. Zet een pan water op het vuur met daarbovenop een glazen kom. Smelt hierin de brie au-ban-marie.

Als de brie gesmolten is voeg dan de kookroom toe en roer deze erdoorheen zodat er een saus ontstaat met yohurt dikte. Haal de kom van het vuur en roer het peterselieblad en de chilipoeder er door heen. Breng het op smaak met peper en zout. Haal de aardappelen uit de oven en snijd ze in de lengte tot ongeveer halverwege in. Verdeel de saus erover en maak het af met wat takjes peterselie.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen