Sluiten

Misosoep

  1. Misosoep

7 1/2 g gedroogde kombu

mespunt geraspte gember

4 shiitakes (in plakjes)

2 el miso pasta

75 g tofu (in blokjes)

1 1/2 lente uitjes

75 g taugé

sojasaus


Laat de kombu in een liter koud water een nacht staan. Verwijder de kombu en bewaar om op het eind eventueel in reepjes toe te voegen. Breng de bouillon (kombu dashi) aan de kook. Voeg gember en shiitake toe en laat 3 minuten zachtjes koken. Voeg op laag vuur de mino pasta toe en roer tot deze volledig opgelost is. Voeg tofu en lente-ui toe en verwarm nog even. Verdeel de taugé over de soepkommen en schenk de soep eroverheen. Breng op smaak met sojasaus.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen