Sluiten

Nieuwe bosbietjes

1 bos bietjes met loof

1 ui, gesneden 

sap van 1/2 citroen 

een scheutje zonnebloemolie

evt 1 sinaasappel in stukjes 

peper en zout 

2 el verse dille of peterselie 

Was de bosbietjes, snijd het loof eraf en snijd de bietjes in kleine blokjes en een groot deel van het loof in dunne reepjes. (U hoeft deze jonge bietjes niet te schillen en ook het loof niet weg te gooien. Het loof is gestoofd erg lekker!) Bak de bietjes een paar minuten samen met de uien in een scheutje olie. Voeg daarna het gesneden bietenloof, citroensap, evt stukjes sinaasappel en peper en zout toe en laat 5 min zachtjes stoven. Garneer met verse dille of peterselie.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen