Sluiten

Broccoli met mais en bosuitje

300 g broccoli

1 bosuitje

1 potje maïs

2 tl paprikapoeder

scheutje olijfolie 

azijn of citroensap

peper en zout

basilicum naar smaak

Was de broccoli en snijd ze in kleine stukjes. Blancheer de broccolistukjes 3 min in kokend water en laat ze in een vergiet uitlekken. Verhit de olie en voeg er de broccolistukjes en paprikapoeder aan toe. Roerbak de broccoli beetgaar. Voeg er de maïskorrels en in ringen gesneden bosuitje aan toe en laat dit heel even mee bakken. Laat het mengsel iets afkoelen en meng er in een schaal de dressing van olie, azijn of citroensap en peper en zout en fijngesneden basilicum door. Laat de dressing er minimaal een kwartiertje intrekken en serveer. Lekker bij gebakken aardappelen en een vegetarische burger.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen