8 tot 10 velletjes (groene) lasagne
1 bosje snijbiet
1 ui, gesnipperd
scheutje olie
2 tomaten, in plakjes
100 g feta
2 eieren
evt 100 g champignon
2 dl yoghurt
peper en zout
oregano
geraspte kaas
3 el paneermeel
Was de snijbiet en snijd de groente in reepjes. Fruit ui in olie, bak evt de champignons mee, voeg er snijbiet aan toe en laat een paar minuten stoven. Verbrokkel de feta en meng deze door de groente. Vul een ingevette ovenschaal om en om met laagjes groentemengsel en lasagne blaadjes. Kluts de eieren met yoghurt, geraspte kaas, oregano, peper en zout en giet deze saus over de inhoud van de schotel. Zorg dat de bovenste laag net onder de saus ligt. Leg de schijfjes tomaat er bovenop. Meng nog 2 el geraspte kaas met het paneermeel en strooi het mengsel over de schotel. Zet de lasagne schotel ongeveer 30 tot 45 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Prik met een vork in de lasagne om te voelen of ze gaar is.
-
-
-
-