Sluiten

Yoghurt met fruit en noten crunch

1/2 el vloeibare honing

1 el walnoten, grof gesneden

1 el amandelschaafsel

evt 1/4 tl kaneelpoeder

1 el duindoornelixer, of diksap

1 el citroensap

1/2 rijpe handpeer. Geschild In stukjes

50 g druiven gehalveerd

250 ml milde yoghurt of biogarde

Doe de honing in een kommetje. Verhit een droge koekenpan en rooster de walnoten tot ze beginnen te verkleuren. Voeg amandelschaafsel toe en rooster het even mee. Haal de pan van het vuur en meng eventueel de kaneelpoeder door het honing/notenmengsel. Klop in een kom de duindoornelixer en citroensap door elkaar. Schep de peer en de druiven erdoor en verdeel dit over de glazen. Verdeel de yoghurt over het fruit. Besprenkel de yoghurt met duindoornsap of diksap en garneer met de noten crunch.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen