Sluiten

Nieuwe aardappels met Feta en munt

450 g nieuwe aardappelen

0,75 g feta

1/4 citroen

1 1/2 el munt

peper en zout

olijfolie

Verwarm de oven voor op 190 graden.

Boen de aardappelen goed schoon en breng ze in een laagje water aan de kook. Voeg zout toe en laat ze koken tot ze bijna gaar zijn, zo’n minuut of 12.

Rasp intussen de schil van een halve citroen en pers ‘m uit.

Snijdt de feta in blokjes.

Leg de aardappels op een bakplaat en prak ze met een vork licht fijn. De aardappel moet nog wel zijn vorm enigszins behouden.

Schenk wat olijfolie over de aardappels en meng er de feta in blokjes, de citroenrasp en sap er voorzichtig door. Bak de aardappels nog ca 25 minuten in de oven tot de randen goudbruin kleuren en knapperig worden.

Hak de munt fijn en strooi deze met nog wat peper en zout over de aardappelen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen