Sluiten

Gevulde uien echt Italiaans

1/2 el olijfolie

1/2 el paneermeel

half ei

100 g varkensworst

1/2 el rozijnen

1 ameretti koekje verkruimeld

4 grote uien

1/2 el pamezaanse kaas, versgeraspt

mespunt verse nootmuskaat geraspt

mespunt kaneel

zoet en peper

klop het ei los.Verwarm de oven op 180 graden.Breng water aan de kook.Pel de uien en kook deze in 10 minuten met wat zout. Laat de uien uitlekken in een zeef.Haal het worstvlees uit het vel en maak het rul. Verhit olie in een pan en bak het vlees bruin. Laat het afkoelen.Roer de paneermeel, rozijnen, verkruimelde koekjes, de pamezaanse kaas, nootmuskaat, kaneel en wat zout en peper door het vlees. Snijd het kapje van de uien en hol ze uit.Vul ze met het vleesmengsel en doe ze gedurende 20-25 minuten in de oven

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen